Een willekeurige greep van diverse gerechten en dranken uit onze Menu
€ 33,50€
cantina rauscedo Pinot Grigio (per fles)aanrader
Friuli Italie
€ 25
Tuna Niçoise
super verse salade Niçoise met tonijn en ansjovis, met brood of frietjes of kroketjes inbegrepen
€ 34€
Vispan “specialiteit van de chef”van de chef
Vispan "specialiteit van de chef"
laat u verassen door de smaak en geniet
(gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
€ 19
Paling in t’groen (koud of warm)
Paling in t'groen (koud of warm)
€ 6,50
Wafel met suiker en boter
Wafel met suiker en boter
€ 34€
osso bucco met keuze van tagliatelli of aardappel gerechtAanrader Van de chef
Kalfschenkel met tomatensaus & erwtjes & worteltjes en een mergpijpje extra
Voorgerecht: -Soep van de dag of 1 Kaaskroket of 1 Garnaalkroket Hoofdgerecht:-Vispannetje van de chef of 1Kg mosselen natuur+frit of Scampi’s naar keuze met aardappelgerecht naar keuze Dessert :-Dame blanche…
Honger een artikel verschenen in Sita Geschreven door culinair expert Willem Asaert in restaurant de zeester. OSSOBUCO OP DE PLAGE Recept van angelo guastamacchia